onderdeel van:

Vierzonenweg 25
7681 DZ, Vroomshoop

Tel.: 0546 - 641778
info@wrinternational.nl

GOLDSPAN CHAMP

GOLDSPAN® CHAMP, bewezen kwaliteit voor in uw paardenboxen...

GOLDSPAN® CHAMP staat voor hygiëne, gezondheid en is de economische oplossing voor uw sport- of hobbypaarden.

GOLDSPAN® CHAMP bestaat enkel uit vurenhout en is vrij van chemicaliën. Door een zorgvuldig en geavanceerd productieproces worden de witte houtkrullen geselecteerd, ontstoft en verpakt in 24 kg. balen waarbij wij een optimale hygiëne en gezondheid voor uw paard kunnen garanderen. 

LEVERBAAR IN DIVERSE VERPAKKINGEN:

- 20 KG COMPACT (864 BALEN PER VRACHT) op industrie- of europallets.

- 22 KG GROOTVOLUME (548 BALEN PER VRACHT) op industrie- of europallets.

-24 KG GROOTVOLUME (548 BALEN PER VRACHT) op industrie- of europallets.


GOLDSPAN PROFI

Eersteklas strooisel voor de professional!!

Met GOLDSPAN profi zaagsel haalt u als rundvee- of varkenshouder een strooiselproduct in uw stallen van topkwaliteit.

GOLDSPAN Profi zaagsel verpakt in balen of ventielzakken van 18 kg. kenmerkt zich door o.a.:

  • de stofarme kwaliteit.
  • samenstelling van enkel vurenhout.
  • de extreme vocht- en geurbinding.
  • de zachte structuur van het zaagsel.

GOLDSPAN PROFIPLUS

Eerste kwaliteit, wit, stofarm, droog zaagsel met toevoeging van een bacterieremmend middel. Door het gebruik van dit zaagsel wordt de kans op de klebsiella-bacterie verkleind. Wij raden dan ook ten zeerste GOLDSPAN PROFIPLUS aan bij rundveehouders om op een eenvoudige manier een klebsiellavrije ligbox te creeëren.

PROFIPLUS zaagsel is zeer vocht- en geurbindend en zorgt voor een comfortable ligcomfort voor rundvee. 


GOLDSPAN

GOLDSPAN® producten staan voor een hoogwaardige kwaliteit die van begin tot eind worden geselecteerd en bewerkt om uiteindelijk bij de rundveehouders en paardenbezitters te worden gebruikt om de dieren een aangenaam en comfortabel verblijf te geven.

W.R.International B.V. is het aanspreekpunt voor al uw GOLDSPAN® producten in Nederland en Denemarken. Bent u als rundveehouder of als paardenbezitter op zoek naar de GOLDSPAN® producten dan geven wij u graag de dichtsbijzijnde dealer door.

Als W.R.International B.V. zijn wij altijd op zoek naar nieuwe dealers of verkooppunten informeert u via onze contactgegevens naar onze mogelijkheden en voorwaarden.


GOLDSPAN PET

Beukensnippers hebben vele toepassingsmogelijkheden zoals het gebruik van de beukensnippers voor het roken van vlees- en visproducten en als bodembedekking bij vogels of exoten.

Goldspan beukensnippers worden verkregen op een niet belastende manier voor het milieu en voldoet aan alle eisen die men in Duitsland stelt(PEFC). Hierdoor wordt er gezorgd voor nieuwe aanplant van beuken.

Goldspan beukensnippers zijn verkrijgbaar in verschillende fracties. De kleinste fractie (B10/40) zal voornamelijk gebruikt worden bij de kleinere diersoorten(afhankelijk van vogelsoort en spanwijdte).

Overzicht van de verschillende fracties:

B10/40 – ca. 3 mm.

B20/160 – ca. 5 mm.

B20/200 – ca. 8 mm.

Tevens zijn beukensnippers een ideale bodembedekker in terraria door de natuurlijke structuur en goede vochtopname. Goldspan beukensnippers zijn uitermate stofarm en hierdoor zal er geen irritatie aan de luchtwegen van de dieren ontstaan.

Levering van de beukensnippers geschiedt in zakken van 5 of 15 kg. Verpakt op europallets met een hoes tegen wind en regen.